skip to Main Content

Eyelash extensions

Vil du gerne slippe for mascara og vippebukker, og gøre morgenrutinen meget hurtigere, så skal du prøve eyelash extensions. Hos Klinik Boutrup tilbyder vi 3 forskellige metoder:

Single eyelash extensions

Er for dig som ønsker et naturligt look eller mascara look. Her påsættes én extension på hvert enkelt eget naturhår. Hos Klinik Boutrup bliver påsætningen udført med et præcist og grundigt stykke arbejde, så du kan være sikker på, at det ikke skader eller belaster dine egne naturlige vipper. Før behandlingen begyndes, snakker vi om kurve, længde og tykkelse, så du får de perfekte vipper, der passer til dig og dit ønske. Til slut får du en vippebørste med, som du kan børste vipperne med hver dag.

Volume eyelash extensions

Er til dig som har få vipper af natur eller for dig der ønsker et mere fyldigt og dramatisk look. Der benyttes syntetiske vipper, som er så fine og lette, at det er muligt at påsætte flere extensions på et enkelt naturhår, uden at belaste dine egne naturlige vipper. Der bliver påsat små faner som indeholder 2-6 vipper. Før behandlingen begyndes snakker vi om kurve, længde og tykkelse, så du får de perfekte vipper, der passer til dig og dit ønske. Til slut får du en vippebørste med, som du kan børste vipperne med hver dag.

Hybrid eyelash extensions

Er en blanding af single og volume vipper. Single vipper påsættes, som nævnt ovenfor, med 1:1 metoden og volume vipper er fine faner der indeholder fra 2-6 vipper. Der bliver ca. fordelt lige mange single vipper og faner på hvert øje, som vil give et rigtig flot og naturligt volumiøst look. Hybrid vipper er til dig der ønsker lidt mere fylde og et tættere look, end hvad single eyelash extensions kan give dig. Før behandlingen begyndes snakker vi om kurve, længde og tykkelse, så du får de perfekte vipper, der passer til dig og dit ønske. Til slut får du en vippebørste med, som du kan børste vipperne med hver dag.

VIGTIGT: Efter påsætning af eyelash extensions må de ikke udsættes for vand/damp eller træning de første 6 timer. Vipperne skal gerne afrenses flere gange om ugen, for bedre holdbarhed og for at holde dine egne naturlige vipper sunde. Der må ikke bruges olieholdige produkter på dine eyelash extensions, da det kan opløse limen. Benyt helst ikke mascara eller vippebukker på dine extensions. Opfyldning anbefales hver 2. – 3. uge.

BOOK TID

Priser

Single eyelash extensions

Nyt sæt (2 timer): 950,-
Opfyldning (30 min.): 350,-
Opfyldning (45 min.): 450,-
Opfyldning (60 min.): 550,-
Opfyldning (75 min.): 650,-

Volume eyelash extensions

Nyt sæt (2 timer): 1200,-
Opfyldning (30 min.): 450,-
Opfyldning (45 min.): 550,-
Opfyldning (60 min.): 650,-
Opfyldning (75 min.): 750,-

Hybrid eyelash extensions

Nyt sæt (2 timer): 1050,-
Opfyldning (30 min.): 395,-
Opfyldning (45 min.): 495,-
Opfyldning (60 min.): 595,-
Opfyldning (75 min.): 695,-

Aftagning af eyelash extensions: 195,-

Back To Top