skip to Main Content

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger med pHformula

pHformula er en hudplejeserie med speciale i produkter med sammensætning af frugtsyrer, vitaminer og antioxidanter.
Så hvis du er interesseret i at få en ansigtsbehandling i et produkt der arbejder med et kontrolleret skin-resurfacing koncept, hvor både hjemmeplejeprodukter og klinikbehandlinger er i en fin balance mellem cosmeceutical og medicinske recepter, så er pHformula noget for dig, da det virkelig skaber resultater!
Ved din første behandling med pHformula anbefaler vi at du som minimum vælger en 45 minutters ansigtsbehandling, så vi har god tid til at vejlede dig og lære din hud at kende. Så det eneste du skal, er at vælge hvor lang tid din behandling skal vare, jo længere rid vi har, jo mere kan vi komme i dybden med din hud. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores ansigtsbehandlinger med pHformula, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 30 25 00 21.

Skin Resurfacing

Skin Resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. pHformula indeholder en unik kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta og poly hydroxy acids. PH-DVC er et avanceret “leveringssystem”, der transporterer syrer, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden. 

pHformula er særlig effektiv mod flere gængse hudproblematikker som f.eks.:

– A.G.E. –
Moden, ældet, for tidlig ældet hud. Begyndende linjer og rynker, karsprængninger og spredte pigmentpletter (leverpletter).

– M.E.L.A. –
Hyperpigmentering. pigmentskjolder forårsaget af overdreven sol og hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller og f.eks. stress).

– A.C.N.E. –
Akne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer og overfladiske ar.

– C.R. –
Kronisk rødme, karsprængninger, disponeret for rosacea og uren hud med meget rødme.

Priser

Level behandling 30 min.: 495,-
Kurforløb på 6 behandlinger: 2475,-

pHformula Skin Resurfacing 45 min.: 595,-
pHformula Skin Resurfacing 60 min.: 745,-

Teenage behandling 45 min.: 495,-

Microdermabrasion 60 min.: 795,-

Avanceret dybderens 75 min.: 845,-

Luksus ansigtsbehandling 90 min.: 995,- 

 

Hudanalyse

Er du i tvivl om hvilken ansigtsbehandling du skal vælge eller hvilke produkter du skal bruge, kan du booke en GRATIS hudanalyse.

Level behandling 30 min. / Kurforløb på 6 behandlinger

Level behandlingen er en skræddersyet behandling, der tager fat i dit primære hudproblem inden for et overskueligt tidsrum. Denne behandling anbefales som kurforløb og har derfor kortere varighed.
En Level behandling kan bl.a. arbejde på følgende:

 • A.C.N.E – behandling af acne, uren hud, grove porer, hudorme og milier
 • A.G.E – behandling af træt og livløs hud, ældring, linjer og rynker
 • M.E.L.A – behandling af pigmentskjolder og struktur
 • C.R. – behandling af rosacea, rød og sensitiv hud
 • V.I.T.A. C – vitaminboost, der giver glød og en mere jævn hudstruktur

pHformula Skin Resurfacing 45 min. / 60 min.

Klassisk ansigtsbehandling der bliver sammensat når du ligger på briksen. Behandlingen har fokus på de særlige udfordringer, der er ved netop din hud og den får det den har behov for lige nu og her. Ønsker du ansigtsmassage, skal du som minimum vælge 60 min.
En pHformula Skin Resurfacing behandling kan bl.a. hjælpe på følgende:

 • Urenheder og hudorme
 • Træt og livløs hud
 • Linjer og rynker
 • Tørhed
 • Manglende glød
 • Pigmenteringer

Avanceret dybderens 75 min.

Til dig der gerne vil forkæles, men ikke vil gå på kompromis med resultater!

Har du brug for at få renset huden effektivt i dybden, men også har lyst til lidt skulder, nakke og ansigtsmassage, så er denne behandling lige noget for dig.
Behandlingen indeholder dobbelt afrens, peeling efter hudtype grundig dybderens og fjernelse af milier, vitaminboost/syrebehandling, afslappende nakke, skulder og ansigtsmassage, afstemt maske og afsluttende pleje.

Microdermabrasion 60 min.

Kombination af diamantslibning og frugtsyre. Behandlingen udføres med et apparat, hvor man blidt men effektivt fjerner det yderste tørre hudlag, der gør huden grå og kedelig. Når de døde hudceller fjernes, stimuleres genopbygningen af kollagen og elasticiteten øges i huden, hvilket resulterer i en fastere yngre og glattere hud. Diamantslibning giver huden et sundere udseende, mindsker rynker , ar og pigmentpletter samtidig med at porerne mindskes og huden får fornyet glød.
Behandlingen indeholder afrensning, diamantslibning, let dybderens, frugtsyre udvalgt efter behov, afstemt maske og afsluttende pleje.

Teenage behandling 45 min.

Til teenageren (13-19 år), der døjer med uren hud eller bare gerne vil prøve en ansigtsbehandling. Behandlingen starter ud med en afrensning og hudanalyse, hvor vi sammen skræddersyer den mest effektive behandling. Efter hudanalysen laver vi en eksfoliering, grundig dybderens og en afsluttende beroligende maske. Behandlingen afsluttes med serum og creme samt en grundig vejledning i hjemmepleje, rutiner og gode råd.

Luksus ansigtsbehandling 90 min.

Behandlingen samler det bedste inde for to verdener i en og samme behandling!
Drøm dig væk mens din hud bliver boostet med fugt og nyt liv. Behandlingen indeholder afrensning, peeling efter hudtype, dybderensning, afslappende ansigtsmassage inkl. bryst, skulder, nakke og maske efter hudtype. Imens du ligger med masken, får du en afslappende fodmassage. Afslutningsvis får du dagcreme, SPF og let beskyttende foundation, hvis du ønsker det.

Back To Top